VEDLIKEHOLD & RESTAURERING AV BYGNINGER , BRYGGER & BÅTER
Hjem
Historikk
Båt utleie
batopplag
Resturering
Vedlikehold
Kontakt
 
   
 

Historikk

 


Maritim Vedlikehold leverer ”god gammeldags service”

Maritim Vedlikehold & Båtutleie ble etablert i januar 2000. I starten var oppdragene for det meste glassfiber reparasjoner på fritidsbåter samt forskjellige snekkeroppdrag. Med tiden kom det større restaureringsoppdrag av båter, brygger og bygninger.

Eget verksted ble bygget i kruke båthavn på Hvasser i 2001. Etter 2 år var vi allerede vokst ut av disse lokalene og flyttet til Østveien 511. Her har vi verksted og lagring av motorer samt noen av opplagsbåtene. Vi har også salg av servicedeler og båt rekvisita fra verkstedet.

Vi har leverandøravtaler for de mest solgte produktene innenfor maritimsektor. Samt kjøp og salg av brukte båter og utenbordsmotorer.

Med årene har vi utvidet til også å omfatte båt opplag og vinterkonservering av utenbordsmotorer.

Vi har avtaler med velkjente leverandører som O.B.Wiik på           opplagsutstyr og kvalitetspresenninger. Gulf på oljer og smøremidler. Flak A/S på båtutstyr og Parma Plast A/S på alt av fenderlister og beslag.


Verksted fra 2001 Nå Kruke Cafe

Verksted i Østveien 511 fra 2003

 

 

Båtutleie ble en del av virksomheten i fra sommeren 2002. Vi har ca 10 båter for utleie før hver sesong. Blir det en fin sommer kunne vi nok hatt det dobbelte har vi erfart. Hvert år skiftes det ut noen modeller til fordel for nye utleiebåter. Typer og modeller som ønskes endrer seg veldig fra hver sesong.

Konseptet er basert på noe eldre båter som blir renovert og godt vedlikeholdt, samt nyere motorer.

Vi har med tiden opparbeidet en stor krets av fornøyde kunder som setter pris på punktlighet, ryddighet og at arbeide blir levert til riktig tid, pris og kvalitet.

Vi dokumenterer arbeidet så vel for privatpersoner som for forsikringsselskaper. Ordrebekreftelser, spesifiserte fakturaer samt fotodokumentasjon er et ledd i våre rutiner for og ivareta høy kvalitet i alle ledd.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig båtprat. Vi står gjerne til tjeneste med henvisninger når vi selv ikke har kompetanse til og hjelpe deg med akkurat ditt problem.

   
 
© 2018 MARITIM VEDLIKEHOLD & BÅTUTLEIE
tlf: 905 64 220 · www.maritimvedlikehold.no · e-mail: roarjona@online.no